GF Money Consumer Finance Oy:n 10 miljoonan euron osakeanti on täynnä – yhtiö käynnistää uuden osakeannin

Elokuun alussa uudelleen avattu GF Money Consumer Finance Oy:n 10 miljoonan euron C-sarjan osakeanti on merkitty täyteen. Samalla yhtiö on päättänyt käynnistää uuden 10 miljoonan euron C-sarjan osakeannin.

Uusi C-sarjan osakeanti merkittävissä heti

GF Money Consumer Finance Oy:n hallitus on yhtiökokoukselta saamansa valtuutuksen nojalla päättänyt uudesta suunnatusta C-sarjan osakeannista. Uudessa osakeannissa on merkittävissä 20 000 osaketta 500 euron merkintähintaan. Annin koko on siten 10 miljoonaa euroa.

Myös uudessa C-sarjan osakeannissa osakkeille maksetaan 7 %:n vuosittaista osinkotuottoa, kun sijoitus kestää vähintään kuusi kuukautta.

Uusi osakeanti on merkittävissä 22.10.2018 alkaen. Edellisen C-sarjan osakeannin täyttymisen jälkeen (19.10.2018) tehdyt merkinnät siirretään automaattisesti uuden annin merkinnöiksi.

Korkeatuottoinen.fi on suosittu sijoitusmuoto

GF Money Consumer Finance Oy:n osakkeisiin on sijoittanut Korkeatuottoinen.fi-sijoituspalvelun kautta jo yli 1500 sijoittajaa, jotka ovat merkinneet yhtiön osakkeita yhteensä jo yli 40 miljoonalla eurolla.

Korkeatuottoisen kautta merkittävissä oleville GF Money Consumer Finance Oy:n C-sarjan osakkeille maksetaan vuosittaista 7 %:n osinkotuottoa, kun sijoitus kestää vähintään 6 kuukautta. Kolmen-kuuden kuukauden sijoituksille maksetaan 5 %:n osinkotuottoa ja alle kolmen kuukauden sijoituksille 3 %:n osinkotuottoa.

Sijoitusta tehdessä ei tarvitse tietää sijoitusaikaa, koska tuotot maksetaan takautuvasti.

Aloita sijoittaminen – osingot kuukausittain suoraan pankkitilillesi

Korkeatuottoisen kautta sijoittaminen on vaivatonta. Pienin mahdollinen sijoitussumma on vain 500 euroa ja voit tehdä sijoituksen suoraan verkkopankkitunnuksillasi.

Sijoitukseen ei kohdistu mitään kuluja tai määräaikaisia sitoumuksia – voit lopettaa sijoituksesi koska tahansa. Myös sijoituksellesi maksetut osinkotuotot maksetaan kuukausittain suoraan pankkitilillesi.

Tee sijoitus