Pitkä ja menestykäs historia rahoitusalalta

Vuonna 2011 perustettu yrityksemme on palvellut menestyksekkäästi jo satoja tuhansia asiakkaita niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

gf money ja korkeatuottoinen historia
50+työntekijää
6+kansallisuutta
5+työsuhteen keskimääräinen kesto vuosissa

Historia

GF Money perustettiin vuonna 2011, koska digitalisaation ja pankkisääntelyn kehitys loi vaihtoehtoisten rahoitusratkaisujen kysynnän. Yrityksen perustajat visioivat, kuinka markkinoilla olisi mahdollista menestyä kehittämällä korkean teknologian rahoituspalveluita.

Sittemmin GF Money on kehittänyt ainutlaatuisia digitaalisia ratkaisuja ja palvellut menestyksekkäästi satoja tuhansia ihmisiä, niin Suomessa, Tanskassa kuin Ruotsissakin. Viimeisimpänä aluevaltauksena yritys laajentui Espanjaan vuonna 2020.

Korkeatuottoinen.fi palvelu on ollut tärkeä osa GF Moneyn menestystarinaa aina perustamisvuodestaan 2015 lähtien. Korkeatuottoinen on mahdollistanut yrityksen nopean, mutta kannattavan laajentumisen useisiin eri tuotesegmentteihin ja useisiin eri maihin.

Tänä päivänä useassa eri maassa toimiva ja kymmeniä rahoitusalan ammattilaisia työllistävä GF Money aikoo jatkaa kansainvälistä menestystään jatkossakin.

Yhtiön hallitus 1.7.2020 lähtien

  • Kari Keskitalo, hallituksen puheenjohtaja
  • Mika Pihlava, hallituksen jäsen
  • Sami Rantalainen, hallituksen jäsen