Tervetuloa Korkeatuottoinen.fi -verkkosivustollemme. Tämän verkkosivuston käyttöön, mukaan lukien kaikki sen sisältämä informaatio ja materiaali, sovelletaan ja sitä sääntelevät nämä yleiset käyttöehdot kuten jäljempänä on tarkemmin yksilöity. Tutustu ehtoihin huolellisesti ennen kuin käytät tätä verkkosivustoa millään tavalla. Sivun käyttäminen on osoitus siitä, että hyväksyt kulloinkin voimassa olevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Ellet hyväksy käyttöehtoja, älä käytä näitä sivuja.

Suosittelemme tarkistamaan tämän sivun aina silloin tällöin mahdollisten päivityksien varalta, sillä voimme päivittää näitä ehtoja milloin tahansa muuttamalla tätä sivua ja päivitykset koskevat myös sinua käyttäessäsi verkkosivustoamme.

  1. Vastuu, rajoitukset ja vastuuvapauslauseke

1.1 Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Pidätämme oikeuden muuttaa, korjata ja/tai kehittää sivuston tietoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta.

1.2 Pidätämme oikeuden muuttaa ja korjata sivustolla esitettyjä tilintarkastamattomia lukuja. Vaikka arviot perustuvat sen hetkiseen parhaaseen näkemykseemme, on mahdollista, että toteumat poikkeavat tehdyistä arvioista ja oletuksista.

1.3 Emme ole missään tilanteessa vastuussa mistään rikkomuksesta, minkäänlaisista menetyksistä tai vahingoista tai epäsuorista, erityisistä, satunnaisista, rangaistuksenomaisista, esimerkinomaisista tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat sivuston tietojen käytöstäsi, sivustosta linkitetyistä sivustoista hankittujen tietojen käytöstäsi tai siitä, ettet pysty käyttämään sivustoa tai muita sivustosta linkitettyjä sivustoja.

  1. Saatavuus

2.1 Enemmistö tämän verkkosivuston sisällöstä on kaikkien vierailijoiden saatavilla. Joidenkin osioiden käyttö saattaa kuitenkin edellyttää käyttäjäksi rekisteröitymistä.

2.2 Teemme parhaamme varmistaaksemme, että tämä verkkosivusto on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivänä vuodessa. Joskus verkkosivusto saattaa kuitenkin olla alhaalla palvelimesta tai muista teknisistä ongelmista johtuen. Sen vuoksi emme voi taata, että verkkosivustomme olisi aina käytettävissä tai että sivuston käytön aikana ei ilmenisi häiriöitä.

2.3 Tämä verkkosivusto saattaa väliaikaisesti olla poissa käytöstä järjestelmähäiriön, huollon tai korjauksen vuoksi. Pyrimme ilmoittamaan päivityksistä etukäteen käyttäjillemme, mutta emme ole velvollisia tekemään niin.

  1. Omistus- ja immateriaalioikeudet

Tämän verkkosivuston sisällön ja graafisen toteutuksen omistusoikeus, tekijänoikeus sekä muut immateriaalioikeudet kuuluvat yksinomaan meille tai lisenssinsaajillemme. Kaikki oikeudet pidätetään.

  1. Yrityksen tiedot

GF Money Consumer Finance Oy
Kristiinankatu 3 B
20100 Turku
Y-tunnus: 2382033-5