Mikä on sinulle sopivin sijoituskohde?

On yleisesti tiedossa, että korkotaso on tällä hetkellä todella matalalla. Useimpien ekonomistiarvioiden mukaan korkotaso tulee pysymään matalalla myös lähitulevaisuudessa, koska maailmantalouden kehitys jatkuu heikkona.

Alhainen korkotaso on johtanut siihen, että markkinoilla on tällä hetkellä paljon varallisuutta, joka etsii uutta osoitetta. Käyttötilit ja määräaikaistilit eivät ole nollakorkoineen enää houkuttelevia kohteita edes todellisille riskinkarttajille.

Uutta osoitetta etsivän rahan määrä on niin suuri, että mediassa vertaillaan eri sijoituskohteita lähes päivittäin. Keskustelu pyörii yhden kysymyksen ympärillä: mikä on sinulle sopivin sijoituskohde?

Sopivin sijoituskohde vaihtelee

Vastoin kuin uutisista tai yleisestä keskustelusta saa käsityksen, rahoille ei ole yhtä oikeaa osoitetta.

Jokin sijoitusmuoto voi olla parempi kuin toinen, mutta yhden, absoluuttisesti kaikille parhaan sijoituskohteen määrittäminen on hankalaa – jopa mahdotonta. Tämä johtuu siitä, että jokainen sijoittaja on sijoitusprofiililtaan erilainen.

Toinen inhoaa pienintäkin riskiä, joku toinen on valmis ottamaan pienen riskin saadakseen suuren tuoton. Toinen ei jaksa perehtyä pörssiosakkeisiin, toinen inhoaa rahastojen kuluja. Jokaiseen sijoittajan päätökseen vaikuttaa monta sisäistä ominaisuutta ja ulkoista muuttujaa.

Siksi emme voi kertoa mikä on sinulle sopivin sijoituskohde, mutta voimme ainakin tarjota sinulle erinomaisen vaihtoehdon, Korkeatuottoisen.

Korkeatuottoinen.fi on vaihtoehtosi vaurastumiseen

Korkeatuottoinen.fi on monenlaisille sijoittajille sopiva sijoituskohde. Toisille se on mukava tapa hajauttaa osakemarkkinoiden riskejä. Joillekin se on tuottava vaihtoehto pankkitalletuksille. Korkeatuottoisen vaivattomuus, kuluttomuus ja korkea tuotto tekevät siitä kaikille sopivan sijoitustuotteen.

Ei väliä oletko aloitteleva sijoittaja vai kokenut konkari. Korkeatuottoinen sopii sinulle silti.

Korkeatuottoinen.fi on suora osakesijoitus Lainasto Oy:n B-sarjan osakkeisiin. Osakkeille maksetaan tasaista kahdeksan prosentin vuosittaista osinkotuottoa, kun sijoitus on kestänyt vähintään kuusi kuukautta. Osinkotuotot tilitetään pankkitilillesi kuukausittain.

Korkeatuottoisessa ei ole minkäänlaisia avausmaksuja, hallinnointikuluja tai mitään muitakaan maksuja. Kaikki tuotto on puhdasta tuottoa.

Tutustu Korkeatuottoisen taustoihin

Korkeatuottoiseen sijoittavan kannattaa perehtyä Lainasto Oy:n taloudelliseen tilanteeseen. Tämä onnistuu tutustumalla nettisivuiltamme löytyviin tärkeimpiin avainlukuihin, tuloslaskelmaan ja tasekirjaan.

Raportoimme avainluvuista kuukausittain, mikä antaa sijoittajille hyvät mahdollisuudet tutustua Lainasto Oy:n tilanteeseen.

Korkeatuottoinen.fi on suora osakesijoitus, joten se ei ole talletussuojan piirissä.

Asiakaspalvelumme auttaa päivittäin kaikissa lisäkysymyksissä. Älä epäröi kysyä, jos sinulla on mielessä kysymyksiä Korkeatuottoiseen tai Lainastoon liittyen.

Voit myös tehdä heti sijoituksen kirjautumalla sijoituspalveluumme verkkopankkitunnuksillasi.
Tee sijoitus!

Aiheeseen liittyvät artikkelit