1. Sijoitus tehdään kirjautumalla palveluun Kirjaudu-linkin kautta. Palveluun on kirjauduttava verkkopankkitunnuksilla, koska palvelun käyttö edellyttää vahvan sähköisen tunnistamisen.

• Mikäli kyseessä on ensimmäinen sijoituksesi, palvelu pyytää sinua täydentämään henkilö- ja yhteystietosi, lisäämään pankkitilisi numeron sekä hyväksymään osakeannin ehdot.

Huom! Varmista, että pankkitilin numero on oikein, koska kuukausittaiset osingot sekä sijoittamasi pääoma (sijoituksen lopettaessasi) maksetaan automaattisesti ilmoittamallesi pankkitilille.

2. Valitse sijoitettava summa sijoituslaskurista. Pienin mahdollinen kertasijoitus on 500 €. Sijoitukselle ei ole ylärajaa, mutta verkkopankkien rajoituksista johtuen suurin yksittäinen sijoitus on usein 20.000 € tai 30.000 €. Huom! Jos verkkopankin raja tulee vastaan, sijoituksia voi tehdä useita.  ”Tee sijoitus” -painikkeesta sinut ohjataan verkkomaksuvälittäjä Paytrailin (entinen Suomen Verkkomaksut) palveluun sijoituksen maksamista varten. Maksamisen jälkeen palaat automaattisesti takaisin sijoituspalveluun.

3. Tekemäsi sijoitus näkyy nyt asiakassivullasi. Sijoituksen otsikosta näet osakemerkintäsi tilan:

• ODOTTAA REKISTERÖINTIÄ tarkoittaa sitä, että maksu on lähtenyt pankkitililtäsi, mutta se ei ole vielä saapunut Lainasto Oy:n tilille. Rahojen siirto kestää yleensä kaksi pankkipäivää. Kun maksu on kirjautunut GF Money Consumer Finance Oy:n tilille, hallitus hyväksyy vielä osakemerkinnän muodollisesti saman päivän aikana.

• AKTIIVINEN tarkoittaa sitä, että osakemerkintäsi on hyväksytty ja osingon kertyminen on alkanut.

4. Kaikki tekemäsi sijoitukset näet SIJOITUKSET-osiossa, jossa voit sijoituksesi tarvittaessa myös lakkauttaa. Sijoituksillesi maksetut osingot sekä seuraavan kuuden kuukauden aikana odottavat osingot voit tarkistaa TILITYKSET-osiosta.