Ulkomaiden liiketoiminnot mukaan raportointiin

GF Money Consumer Finance Oy tulee siirtymään tilikauden 2019 alussa uuteen raportointimalliin, jossa on mukana myös ulkomaiden liiketoiminnot. Tähän saakka yhtiö on raportoinut Korkeatuottoinen.fi-palvelussa vain Suomen talousluvut.

”Tanskan ja Ruotsin toiminnot ovat kehittyneet hyvin, mikä on todistanut yhtiön finanssiteknologian skaalautuvuuden ja kevyen kustannusrakenteen. Suomi on meille nyt ja tulevaisuudessa tärkeä markkina-alue, mutta tulemme panostamaan entistä voimakkaammin myös kansainvälisesti kannattavaan kasvuun”, kertoo GF Money Consumer Finance Oy:n toimitusjohtaja Sami Similä.

Tilikauden 2018 loppuun saakka yhtiö tulee raportoimaan normaalisti Suomen liiketoimintojen tuloslaskelmat ja taseet neljännesvuosittain.

Korkeatuottoinen.fi-sijoituspalvelussa on jo yli 1500 sijoittajaa, jotka ovat sijoittaneet koko historian aikana yhteensä lähes 40 miljoonaa euroa GF Money Consumer Finance Oy:n B- ja C-sarjojen osakkeisiin. Myös elokuussa jatkettu C-sarjan 10 miljoonan euron anti on saavuttanut suuren suosion.

Aiheeseen liittyvät artikkelit