Vieläkö mietit sijoituskohdetta veronpalautuksillesi? Älä mieti enää!

Jos sinulla ei ole välitöntä käyttökohdetta veronpalautuksille, kannattaa miettiä veronpalausten sijoittamista Korkeatuottoiseen. Tasainen 8 % vuosituotto tekee sijoittamisesta kannattavaa ja helppoa!

Korkeatuottoinen on järkevän sijoittajan valinta. Sinun ei tarvitse tehdä pitkiä määräaikaisia sitoumuksia tai miettiä rahastojen kuluja tai tuotto-odotuksia. Korkeatuottoisessa ei ole kuluja ja tuotto on jatkuvasti tasaista!

Korkeatuottoisessa pääset käsiksi korkeisiin tuottoihin, vaikka olisit varovainen sijoittaja, joka karttaa riskejä. Tuottosi riippuu sijoitusajasta. Alle kolmen kuukauden sijoituksella pääset käsiksi 3 % vuosituottoon, 3–6 kk sijoituksella 5 % vuosituottoon ja yli 6 kk sijoituksella huimaan 8 % vuosituottoon.

Osinkotuotot maksetaan kuukausittain, joten sinun ei tarvitse tietää sijoitusaikaa vielä sijoittaessasi. Kaiken lisäksi voit nostaa sijoituksesi pois milloin tahansa – ja ilman kuluja!

Aloita sijoittaminen!

Korkeatuottoiseen sijoittamiseen pääsee käsiksi jopa 500 euron summalla. Voit aloittaa sijoittamisen kätevästi Korkeatuottoisen nettipalvelussa, jossa voit myös seurata sijoituksesi tuottoja ja maksettuja osinkoja.

Osingot tilitetään kuukausittain, joten voit helposti testata palvelun toimivuutta myös pienemmällä summalla. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä että Korkeatuottoinen on oiva työkalu myös säännölliseen säästämiseen!

Lue lisää Korkeatuottoisesta tai aloita sijoittaminen heti!

https://korkeatuottoinen.fi/mista-on-kyse/
https://korkeatuottoinen.fi/kirjaudu/

Aiheeseen liittyvät artikkelit